Transport frigorific Ilfov

Efectuam transport frigorific (pana la -20℃) in orice localitate din judetul Ilfov cu dube frigorifice moderne, curate si igienizate dupa fiecare transport.

Suntem o firma specializata in transportul de marfuri proaspete (perisabile) si congelate. Detinem o flota proprie de dube frigorifice moderne, echipate corespunzator pentru a mentine o temperatura rece constanta, in functie de produsul care este transportat.

La finalul fiecarei curse, se face dovada cu diagrama ca marfa a fost transportata la temperatura stabilita.

Pentru a solicita o oferta de pret, ne puteti contacta la numarul de telefon 021 9610 sau sa intrati in dialog pe chat cu un operator call-center.

Dupa ce ne furnizati datele transportului, va putem oferi pe loc o oferta de pret.

transport frigorific

Doriti o oferta de pret?

Pentru un transport frigorific avem nevoie de urmatoarele informatii

  • Locatia de incarcare - descarcare
  • Tipul de marfa pe care doriti sa-l transportam (produse refrigerate sau congelate, alimente, flori, medicamente, lactate etc)
  • Daca doriti manipulanti pentru incarcare / descarcare.

Imediat ce avem acest date, va putem spune pretul final al transportului. Avem dube frigorifice pregatite in orice moment al zilei asa ca putem trimite o masina spre locul de incarcare in doar cateva minute!

Alte servicii de transport

Servicii transport marfa si mobila

Oferim servicii de transport de la A la Z: transport de marfuri si mobila, servicii conexe precum montaj si asamblare de mobila, debarasare mobila veche, inclusiv tocarie din lemn sau moloz din renovari.

Va punem la dispozitie dube de 3,5 Tone exclusiv doar pt dvs., cu care putem transporta mobilier complet pentru un apartament sau bunuri personale / obiecte pana la 2 Tone/transport.

  • Disponibilitate 24 / 7 ceea ce inseamna ca putem trimite o masina catre dvs. in maxim 60 minute de la primirea apelului telefonic;
  • Preturi corecte stabilite telefonic cu operatorii call-center. Oferim garantia ca pretul ramane neschimbat la fata locului, in sensul ca nu va creste nejustificat.
021 9610 Start CHAT